Kort presentasjon

Etterspørselen etter trådløs teknologi har bare økt de siste årene. Mange ønsker seg en kabelfri hverdag. Behovet er enormt både i hjemmet for privatpersoner når det kommer til multimedia og hjemmeteknologi – men også hos store, internasjonale selskaper som trenger trådløs kommunikasjon i sin produksjon av pc-spill, pulsklokker, og datamaskiner.

Felles for samtlige brukere som etterspør produktene er at man ønsker at teknologien skal fungere raskt og smidig – uten ledninger og kabler.

Forbrukerne vil at teknologien skal være kostnadseffektiv, lett å jobbe med, ta liten plass og fungere optimalt. Markedet krever at teknologien blir mindre og mindre, og med dette følger kravet om større og raskere kunnskap.

For å kunne optimalisere et allerede vel fungerende produkt og forbli en markedsledende leverandør kreves solid kunnskap og unik ekspertise.

Det kommer alltid nye områder og utfordringer for det trådløse markedet som må løses. Det finnes miljømessige hensyn som må gjøres i et allerede tøft marked. Man må stadig finne nye, mer kostnadseffektive måter å produsere komponentene på. Det kommer hele tiden nye krav om høy kvalitet i et marked som utvikles, og det gjelder å kunne følge med i et høyt tempo.

Teknologien brukes i dag over hele verden. Det å kunne gå trådløst bare med hjelp av en liten chip har blitt veldig viktig.

En fullstendig presentasjon av selskapet og produktene finnes under “site map”.

Disse sidene er lagt opp slik at du enkelt skal kunne finne det du lurer på om produktene og organisasjonen.

Kontaktopplysninger og supportinformasjon er lett tilgjengelig helt øverst på siden.